Storstädning

STORSTÄDNING

Vi erbjuder storstädning i Stockholm. För att upprätthålla en kontinuerlig renlighetsnivå föreslår vi att man utför storstädning några gånger per år. Storstädningen blir ett perfekt komplement till veckostädningen då den innehåller städmoment som normalt inte ingår i en ordinarie kontorsstädning. Era inventarier låter vi stå kvar men vi lyfter alla föremål och möbler för åtkomst av svåråtkomliga städytor. Damm som har samlats på svåråtkomliga ytor under en längre period brukar slutligen virvla runt i era lokaler och försvårar på så sätt att en kvalitativ fortlöpande städning utföres. En hälsosam kontorsmiljö är viktig för alla anställdas hälsa och arbetsförmåga.

Självklart använder vi endast miljövänliga produkter som exempelvis Bra Miljöval, Svanen och Europablomman. Läs mer om vår miljöpolicy under Miljö och Vårt konceptRing vår trevliga kundtjänst för mer information.

Gör en smidig offertförfrågan genom att fylla i formuläret eller kontakta oss, din städfirma i Stockholm på 0733-22 58 08 för personlig service.

Kontakt

Begär offert

För offertförfrågan, vänligen fyll i formuläret nedan. Vi hör av oss så fort vi kan!
*obligatoriskt

    “Ren & Fino Stockholm är verksamma i hela Stockholm med omnejd.”

    Utförande:

    Vi förstår oss på värdet att behålla fokus på kärnverksamheten. Därför strävar vi efter att ha en så störningsfri kontorsstädning som möjligt. Vi erbjuder alltid skräddarsydda städtjänster för företag i Stockholm. Att arbeta på detta vis tillåter oss att uttrycka oss på följande vis, ”ge oss ditt förtroende och du får en städpartner för livet”. Vi ser på alla våra kundrelationer som familjerelationer.