STORSTÄDNING

Storstädning

Företag

Vi erbjuder storstädning i Stockholm. För att upprätthålla en kontinuerlig renlighetsnivå föreslår vi att man utför storstädning några gånger per år. Storstädningen blir ett perfekt komplement till veckostädningen då den innehåller städmoment som normalt inte ingår i en ordinarie kontorsstädning. Era inventarier låter vi stå kvar men vi lyfter alla föremål och möbler för åtkomst av svåråtkomliga städytor. Damm som har samlats på svåråtkomliga ytor under en längre period brukar slutligen virvla runt i era lokaler och försvårar på så sätt att en kvalitativ fortlöpande städning utföres. En hälsosam kontorsmiljö är viktig för alla anställdas hälsa och arbetsförmåga.

Självklart använder vi endast miljövänliga produkter som exempelvis Bra Miljöval, Svanen och Europablomman. Läs mer om vår miljöpolicy under Miljö och Vårt konceptRing vår trevliga kundtjänst för mer information.

Gör en smidig offertförfrågan genom att fylla i formuläret eller kontakta oss på 0733-22 58 08 för personlig service.


Förfrågan – Storstädning

 

"Ren & Fino Stockholm är verksamma i hela Stockholm med omnejd."


Utförande:
Vid storstädning utför vi kompletterande städmoment som rengöring av dörrkarmar, trösklar, armaturer och väggar. I kök med biytor rengör vi bl.a. skåp in och utvändigt, hyllplan och gångjärn. Alla vitvaror storstädas in- och utvändigt samt i och under badkar.
I badrum, duschutrymmen och toaletter utförs noggrann städning av kakel, fogar, spegla och skåp.