HEMSTÄDNING VÄRMDÖ

Ren & Fino erbjuder hemstädning i Värmdö och omkringliggande orter i Stockholm. Vi är en väletablerad städfirma med över 20 års erfarenhet i städbranschen.

Vi vet hur tråkigt det är att komma hem från jobbet till ett stökigt hem. Med vår hjälp avlastar vi dig så du kan fokusera på familjen, vännerna eller fritidsaktiviteterna. För trivsel och välmående på arbetet är det viktigt med ett städat hem. Med hemstädningen från Ren & Fino börjar du och din familj startar dagen i ett rent och fint hem. Vi använder oss bara av miljövänliga produkter när vi utför hemstädning i Värmdö!

Vi erbjuder olika typer av städning i Värmdö

Vi hjälper företag och privatpersoner med allt från flyttstädning, hemstädning och kontorsstädning till fönsterputsning och golvvård i Värmdö. Oavsett vad du behöver hjälp med så är det inte svårare än att ni slår en signal till oss så ser vi till att tillgodose er. Vi är det glada städföretaget som älskar städning och kontakten med människor!

hem


Hemstädning i Värmdö

Ren & Fino erbjuder en trygg och säker hemstädning i Värmdö och vi tar över allt städansvar från dig. Vi är det glada städföretaget som älskar städning och vi garanterar dig en godkänd flyttstädning så du kan fokusera på att komma i ordning i ditt nya hem!

Vad ingår i hemstädningen?

Vi utför vår hemstädning med största tänkbara noggrannhet, ifall du har letat efter en städfirma som levererar service i världsklass så har du kommit helt rätt. Vi hjälper er med saker som fönsterputsning, rengöring av element, rengöring av ugn/spis/kyl/frys, rensning av brunnar m.fl. Detta är bara utöver det normala arbetet man komma sig att förvänta sig, så som dammsugning, våttorkning och allmän rengöring.

Vad kostar hemstädningen i Värmdö?

Eftersom att kostnaden för en hemstädning kan variera stort beroende på ett antal faktorer, så som till exempel hur stort ert hem är, så kan vi därför inte utgå med några prisuppgifter förrän vi har fått en bild på hur omfattande uppdraget är. Därför är ni varmt välkomna att höra av er till oss alternativt begära en offert så kan vi ge en uppskattning på vad kostnaden kommer hamna på.

Våra städtjänster är vässade av 20 års erfarenhet i branschen.

Som ett resultat av vår mångåriga erfarenhet så har vi haft möjlighet att utveckla våra egna tidsbeprövade processer & rutiner, detta i samband med våra ansträngningar att hålla oss uppdaterade i branschens senaste utvecklingar orsakar att vi kan leverera väldigt konkurrenskraftiga tjänster.

Vi är det glada städföretaget som älskar städning och kontakten med människor! Är du i behov av städning i Värmdö är du välkommen att göra en offerförfrågan!

 

Offertförfrågan