STÄDNING NACKA

Ren & Fino är ett flexibelt städföretag i Stockholm som utför olika typer av tjänster inom städning i Nacka och närliggande orter. Vi är en städfirma specialiserade på bland annat flyttstädning, hemstädning, kontorsstädning och fönsterputsning. Vi hjälper och underlättar både privatpersoners och företags vardag med våra städhjälp. Med vår kontorsstädning låter vi ditt företag ägna sig åt kärnverksamheten istället för vardagliga sysslor som städning.

Det är aldrig kul att komma hem till ett stökigt och ostädat hem så därför hjälper vi privatpersoner som har svårt att få vardagen att gå ihop med hemstädning. Vi använder oss endast av miljövänliga produkter som exempelvis Bra Miljöval, Svanen och Europablomman när vi utför städning i Nacka.

hem


Flyttstädning Nacka

Vid flyttstädning i Nacka avlastar vi dig som ska flytta med allt städansvar. Vi garanterar alltid en fullgod flyttstädning med vår kvalitetsgaranti!

Vi är det glada städföretaget som älskar städning och kontakten med människor! Är du i behov av städning i Nacka är du välkommen att göra en offerförfrågan!

 

Offertförfrågan