HEMSTÄDNING I SÖDERMALM

HEMSTÄDNING I SÖDERMALM

Ren & Fino är en städfirma i Stockholm som utför alla typer av städtjänster i närliggande orter. Vårt jobb kommer in efter att din flyttfirma har hjälpt dig. Är du i behov av städning i Södermalm är vi ett självklart val. Med över 20 års erfarenhet i en branch i ständig utveckling utför vi professionell städning för både företag och privatpersoner.

Vi vet hur påfrestande det kan vara att ha en stökig och kaotisk närvaro, och hur frustrerande det är att inte finna tid att åtgärda det. Med våra tjänster så kan vi hjälpa dig att uppnå ett välmående och trivsel i ditt hem likväl som ditt kontor eller arbetsplats. Vi hjälper dig att hitta tid för andra plikter eller fritidsaktiviteter!

Kontakt

Begär offert

För offertförfrågan, vänligen fyll i formuläret nedan. Vi hör av oss så fort vi kan!
*obligatoriskt

  Vi erbjuder olika typer av städning i Södermalm

  Behöver du hjälp med flyttstädning, hemstädning, kontorsstädning eller fönsterputsning så finns vi alltid till ditt förfogande. Vi hjälper företag med kontorsstädning och ser till att det alltid är rent och fint när ni kommer till kontoret. Med vår hemstädning avlastar vi dig som privatperson med tråkiga måsten och låter dig fokusera på något du verkligen brinner för. När vi utför städning i Södermalm använder vi oss endast av miljövänliga produkter!

  Flyttstädning Södermalm

  Det är mycket som ska göras inför en flytt eller ett lägenhetsbyte. Vi hjälper dig som är bosatt i Södermalm att avlasta bördan, och vi garanterar även en städning i världsklass som pricken över i:et så att du kan fokusera på att komma i ordning i ditt nya hem.

  Vad ingår i flyttstädning?

  Vi utför vår flyttstädning med största tänkbara omsorg, ifall du har letat efter en städfirma som levererar ens städning i världsklass så har du kommit helt rätt. Vi hjälper er med saker som rengöring av element, rengöring av ugn/spis/kyl/frys, fönsterputsning, rensning av brunnar m.fl. Detta är bara utöver det normala arbetet man komma sig att förvänta sig, så som dammsugning, våttorkning och allmän rengöring.

  Vad kostar flyttstädning i Södermalm?

  På grund av att kostnaden för en flyttstädning kan fluktuera stort beroende på ett flertal faktorer så som till exempel hur stor er bostad är, så kan vi därför inte utgå med några prisuppgifter förrän vi har fått en bild på hur tidskrävande och utmanande uppdraget är. Därför är ni givetvis välkomna att höra av er till oss, din städfirma i Stockholm, alternativt begära en offert så hjälper vi er med en uppskattning på hur kostnaden kommer se ut vid avklarat uppdrag.

  Befinner du dig i Malmö och behöver en flyttfirma i Malmö finns det flera bra.

  Våra städtjänster är vässade av 20 års erfarenhet i branschen.

  Som en orsak av vår långa erfarenhet inom städning så har vi haft möjlighet att utveckla våra egna tidsbeprövade rutiner & processer, detta i samband med våra ansträngningar att hålla oss aktuella i branschens senaste utvecklingar resulterar i att vi kan leverera den bästa städning i Södermalm.

  Vi är det glada städföretaget som älskar städning och kontakten med människor! Är du i behov av städning i Södermalm är du välkommen att göra en offerförfrågan!