HEMSTÄDNING FARSTA

STÄDNING FARSTA

Ren & Fino erbjuder städning i Farsta och omkringliggande orter i Stockholm. Vi är en väletablerad städfirma med över 20 års erfarenhet i städbranschen.

Vi vet hur tråkigt det är att komma hem från jobbet till ett stökigt hem. Med vår hjälp avlastar vi dig så du kan fokusera på familjen, vännerna eller fritidsaktiviteterna. För trivsel och välmående på arbetet är det viktigt med ett städat kontor. Med kontorsstädning från Ren & Fino börjar du och dina anställda alltid arbetsdagen i ett rent och fint kontor. Vi använder oss bara av miljövänliga produkter när vi utför städning i Farsta!

Kontakt

Begär offert

För offertförfrågan, vänligen fyll i formuläret nedan. Vi hör av oss så fort vi kan!
*obligatoriskt

  Vi erbjuder olika typer av städning i Farsta

  Vi hjälper företag och privatpersoner med allt från flyttstädning, hemstädning och kontorsstädning till fönsterputsning och golvvård i Farsta. Oavsett vad du behöver hjälp med så är det inte svårare än att ni slår en signal till oss så ser vi till att tillgodose er. Vi är det glada städföretaget som älskar städning och kontakten med människor!

  Flyttstädning i Farsta

  Ren & Fino erbjuder en trygg och säker flyttstädning i Farsta och vi tar över allt städansvar från dig. Vi är det glada städföretaget som älskar städning och vi garanterar dig en godkänd flyttstädning så du kan fokusera på att komma i ordning i ditt nya hem!

  Vad ingår i flyttstädning?

  Vi utför vår flyttstädning med största tänkbara noggrannhet, ifall du har letat efter en städfirma som levererar service i världsklass så har du kommit helt rätt. Vi hjälper er med saker som fönsterputsning, rengöring av element, rengöring av ugn/spis/kyl/frys, rensning av brunnar m.fl. Detta är bara utöver det normala arbetet man komma sig att förvänta sig, så som dammsugning, våttorkning och allmän rengöring.

  Vad kostar flyttstädning i Farsta?

  Eftersom att kostnaden för en flyttstädning kan variera stort beroende på ett antal faktorer, så som till exempel hur stort ert hem är, så kan vi därför inte utgå med några prisuppgifter förrän vi har fått en bild på hur omfattande uppdraget är. Därför är ni varmt välkomna att höra av er till oss, din städfirma i Stockholm, alternativt begära en offert så kan vi ge en uppskattning på vad kostnaden kommer hamna på.

  Våra städtjänster är vässade av 20 års erfarenhet i branschen.

  Som ett resultat av vår mångåriga erfarenhet så har vi haft möjlighet att utveckla våra egna tidsbeprövade processer & rutiner, detta i samband med våra ansträngningar att hålla oss uppdaterade i branschens senaste utvecklingar orsakar att vi kan leverera väldigt konkurrenskraftiga tjänster.

  Vi är det glada städföretaget som älskar städning och kontakten med människor! Är du i behov av städning i Farsta är du välkommen att göra en offerförfrågan!