Städning Haninge

Ren & Fino erbjuder städning i Haninge och omkringliggande orter i Stockholm. Vi är en väletablerad städfirma med över 20 års erfarenhet i städbranschen. Vi hjälper företag och privatpersoner med allt från flyttstädning, hemstädning och kontorsstädning till fönsterputsning och golvvård. Vi är det glada städföretaget som älskar städning och kontakten med människor!

Vi vet hur tråkigt det är att komma hem från jobbet till ett stökigt hem. Med vår hjälp avlastar vi dig så du kan fokusera på familjen, vännerna eller fritidsaktiviteterna. För trivsel och välmående på arbetet är det viktigt med ett städat kontor. Med kontorsstädning från Ren & Fino börjar du och dina anställda alltid arbetsdagen i ett rent och fint kontor. Vi använder oss bara av miljövänliga produkter när vi utför städning i Haninge!

kontorsstädning stockholm

 

Flyttstädning Haninge

Ren & Fino erbjuder en trygg och säker flyttstädning i Haninge och vi tar över allt städansvar från dig. Vi är det glada städföretaget som älskar städning och vi garanterar dig en godkänd flyttstädning så du kan fokusera på att komma i ordning i ditt nya hem!

Vi är det glada städföretaget som älskar städning och kontakten med människor! Är du i behov av städning i Haninge är du välkommen att göra en offerförfrågan!