STÄDNING FARSTA

Ren & Fino erbjuder städning i Farsta och omkringliggande orter i Stockholm. Vi har hjälpt företag och privatpersoner i över 20 år med att få ihop vardagen och kunna fokusera på roligare saker. Är du trött på att komma hem från jobbet efter en intensiv arbetstag och behöva plocka fram dammsugaren? Med hemstädning från Ren & Fino kommer du alltid hem till ett städat hem så du kan fokusera på att vara ledig. Vi hjälper företag och privatpersoner med allt från flyttstädning, hemstädning och kontorsstädning till fönsterputsning och golvvård.

Om ditt företag behöver hjälp med kontorsstädning är vi ett självklart val. Ett rent och fräscht kontor är en förutsättning för att kunna bedriva sin kärnverksamhet på ett framgångsrikt sätt! Det bästa av allt? Vi använder oss endast av miljövänliga produkter när vi utför städning i Farsta!

hem


Flyttstädning Södermalm

Vi har också lång erfarenhet av flyttstädning i Farsta! När man ska flytta är det mycket och tänka på och man ska på ett så smidigt sätt som möjligt få ner hela sitt liv i flyttlådor. Lämna över ansvaret om flyttstädning till oss!

Är du i behov av städning i Farsta är du välkommen att göra en offerförfrågan!

 

Offertförfrågan