KRINGTJÄNSTER

KRINGTJÄNSTER

Här presenterar vi våra kringtjänster för företag i Stockholm. Detta innefattar allt möjligt inom städ utöver de vanliga erbjudandena. Att kunna koncentrera sig på kärnverksamheten i företaget, kommunen eller organisationen är oftast nyckeln till framgång. Genom outsourcing bli målet för kärnverksamheten mycket tydligare och lättare att nå. Låt oss befria er från kringliggande serviceområden så att er personal med full styrka kan lägga dyrbar tid och energi på det vinnande koncept som ert företag står för. Vi har kapacitet och kunnande att hjälpa ert företag med följande kringtjänster du ser här nedan.

Självklart använder vi endast miljövänliga produkter som exempelvis Bra Miljöval, Svanen och Europablomman. Läs mer om vår miljöpolicy under Miljö och Vårt konceptRing vår trevliga kundtjänst för mer information.

Gör en smidig offertförfrågan genom att fylla i formuläret eller kontakta oss, din städfirma i Stockholm på 0733-22 58 08 för personlig service.

Kontakt

Begär offert

För offertförfrågan, vänligen fyll i formuläret nedan. Vi hör av oss så fort vi kan!
*obligatoriskt

  BILSKÖTSEL

  Frigör tid för fritidaktiviteter eller kärnverksamheten på företaget! Vi kan ta hand om allt från biltvätt av din privata bil eller tvätt av ett företags hela bilpark. Handtvätt, maskintvätt, rekonditionering, enklare dammsugning, utvändigt eller invändigt, du bestämmer nivån på bilskötseln.

  Vi kör även din bil till och från verkstad eller bilbesiktning.

   

  BUD & KURIRVERKSAMHET

  Leverans och hämtning till och från kemtvätt.

   

  FLYTT & BÄRHJÄLP I STOCKHOLM

  Om ni ska flytta er verksamhet till nya lokaler eller behöver tillfällig hjälp med att omplacera möbler, maskiner eller andra ting, tveka inte att ringa vår trevliga kundtjänst. Vi kan snabbt vara på plats och ge er en hjälpande hand.

   

  FÖNSTERPUTSNING I STOCKHOLM

  Med van hand och rätt utrustning får vi era fönster skinande rena! Undvik ränder, efterdropp och flammiga fönster genom vår expertis. Vi utför fönsterputsning både för privatpersoner och företagare. Allt från lägenheter, villor, växthus, bostadsrättsföreningar, kontor, butiker, hotell, entrédörrar mm. Manuellt eller via skylift spelar ingen roll, vi gör det som krävs för att få era fönster blanka och skinande rena!

  Vi putsar alla önskade glassidor, utsidan, mellan och insidans glas, rengör persienner och avtorkning av fönsterkarmar.

  Ren & Fino Stockholm är verksamma i hela Stockholm med omnejd.

   

  GARDINTVÄTT

  Vi hjälper gärna både privatkunder och företag i Stockholm med byte av gardiner, tvätt, strykning och upphängning. Låt era gardiner spegla de olika årstidernas skiftningar!

   

  GOLVVÅRD I STOCKHOLM

  Endast det bästa är gott nog för era golv. Genom frekvent golvvård blir golven inte bara vackrare utan även mer slittåliga vilket i sin tur spar pengar genom färre golvbyten.

   

  Utförande och pris

  Golvvård parkett lack
  Maskinslipning med tre olika sorters papper: fint, medel och grov.
  Påförande av grundlack och två lager med topplack.

  Golvvård parkett olja
  Maskinslipning med tre olika sorters papper: fint, medel och grov.
  Två eller tre lager olja beror på hur mycket golvet suger åt sig.

  Golvvård parkett hårdvaxolja
  Maskinslipning med tre olika sorters papper: fint, medel och grov
  Påförande av vanlig olja och sedan två lager med hårdvaxolja.

  Golvvård olika slags trägolv (dock inte parkett)
  Tvätta trägolvet rent + en eller eventuellt två lager med olja, beroende på hur slitet golvet är.

   

  Golvvård linolium

  Variant 1
  • Nollställning av golvet genom maskinskurning.
  • Porerna i golvet behandlas med grundvätska.
  • Två lager golvpolish appliceras som ytförstärkare.

   

  Variant 2
  • Nollställning av golvet genom maskinskurning.
  • Två lager golvpolish appliceras som ytförstärkare.

  HYLLUPPSÄTTNING/MONTERING

  Om ert företag behöver hjälp med hylluppsättning eller montering av möbler, tveka inte att kontakta vår trevliga kundtjänst, vi kan snabbt vara på plats och ge er en hjälpande hand.

   

  JUL & PÅSKPYNTNING

  Låt dessa härliga storhelger även ge glädje och inspiration till er personal på arbetsplatsen. Vi kan hjälpa er både med inköp av jul och påskpynt, råd och planering av mängd och typ av dekorationsmaterial och uppsättning.

   

  LAGER & FÖRRÅDSSTÄDNING

  Vi kan hjälpa er att rensa ur förråd och lagerutrymmen, bära och lyfta tunga eller otympliga saker, slänga skräp på närmsta återvinningsstation och naturligtvis rengöra förråd och lagerutrymmen.

   

  MATTVÄTT (INKL. LEVERANS OCH HÄMTNING)

  Vi kan erbjuda både skrapmattor och entrémattor för ett rent och fräsch kontor oavsett årstid på året.

  Skrapmattor
  Skrapmattor placeras utanför entrén för att göra grovjobbet till en ren och snygg entré.
  Skrapmattorna säljs och distribueras direkt till ert företag.

  Entrémattor
  Entrémattor hjälper dig hålla rent och snyggt i entrén. Mattan/mattorna hyr du med tvätt och serviceavtal. Mattorna finns i passande storlekar och färger.

   

  OUTSOURCING AV INKÖP

  Varför låta dyrbar tid gå åt till att organisera och utföra inköp. Låt Ren & Fino Stockholm ta hand om inköp av förbrukningsmaterial som toalettpapper, pappershanddukar, flytande tvål mm. För endast en liten extra debitering utför vi det i samband med städningen. Vi redovisar separat så ni hela tiden har full kontroll över vad vi köper in och i vilka mängder.

   

  PERSONALFÖRMÅNER

  Låt er personal åtnjuta enstaka eller fortlöpande bostadsstädning eller kringtjänster som fönsterputsning, strykning, tvätt av kläder eller skoputsning.

  Ni kan även beställa ett häfte med presentcheckar! Ett enkelt och smidigt sätt att ge bort tjänster från Ren & Fino Stockholm till er personal.

   

  PERSONALREKRYTERING

  Vi kan bistå med exempelvis frukostvärdinna, husmor, vaktmästare mm.

   

  PÅFYLLNING AV FRUKTKORGAR

  Vi kan ombesörja både inköp och påfyllning av fruktkorgar, godis, kaffe och te.

   

  SKÖTSEL AV BLOMMOR

  Vi kan både prata med, ge kärlek och vattna era blommor! Vi tillåter oss alla nödvändiga knep för att få era blommor att riktigt sprudla av livslust och fägring.