FÖNSTERPUTSNING I TÄBY

Vi erbjuder fönsterputsning i Täby, för dig som är företagare eller privatperson. Med vår fönsterputsning så ser vi till att glaset blir som nytt, och att till och med dem jobbigaste fläckarna försvinner. Vi ser till att du blir helt nöjd med det slutgiltiga resultatet. Att putsa fönster på egen hand kan vara väldigt svårt att ta itu med, då vi på Ren & Fino anser att det är den typ av städning som tar upp mest tid och även kräver mest ansträngning rent fysiskt. Ifall du tillåter oss att sköta putsningen så kan du istället fokusera på det ni egentligen önskar att göra. Vi levererar fönsterputsning på ett professionellt sätt, utformat efter era önskemål.

Vi tar fullt ansvar genom hela samarbetet, för att vi vill att du som kund ska känna dig trygg hos oss. Vi kan även rycka in akut ifall det skulle finnas ett behov för det. Händelser kan inträffa för att detta skulle vara ett måste, till exempel ifall du har en tillställning inplanerat och uppmärksammar lite tätt inpå att fönsterna är smutsiga. Ta då kontakt med oss så ser vi till att hjälpa till så snabbt som bara möjligt. Vad som helst skulle kunna vara orsaken för att detta skulle vara nödvändigt. Vi är fullt förstående och har processer på plats för att erbjuda det som krävs och lite till.

 

Vi levererar den bästa fönsterputsningen i Täby

Det är väldigt viktigt för oss att våra klienter känner att dem kan överlåta uppgiften till oss och att arbetet blir fullbordad som överenskommet. Som vårt motto skvallrar om så är vår service vår största prioritering, givetvis i städningen i sig men också alla andra typer av kringliggande ärenden. Vi är självsäkra när vi säger att ifall vi får ditt förtroende så får du en städpartner för livet. Rätt redskap och förberedelser är ett måste för att utföra fönsterputsning på ett bra sätt. Tillsammans med vår 20 års av erfarenhet och motivation att alltid bli bättre så använder vi oss av branschens bästa tekniker som gör att vi kan erbjuda en noggrann och snabb putsning.


Ren & Fino har över 20 års erfarenhet av fönsterputsning

Väljer du att ge oss detta åtagande så kan du känna dig säker med att jobbet görs på rätt sätt. Därför utbildar vi all vår personal för att så effektivt som möjligt ta hand om städningen samt att bemöta våra kunder. Vi erbjuder även många andra städtjänster till så väl företag som privatpersoner runt omkring stor Stockholm. Vi har över 20 års erfarenhet av fönsterputsning och utför våra åtagande med allvar, så att du blir nöjd med det slutgiltiga resultat. 

Vi är även stolta att meddela att vi endast använder miljövänliga produkter som Europablomman, Bra Miljöval och Svanen.

Tillsammans med vår kvalitetsgaranti och 20 års av erfarenhet kan du känna dig helt trygg med att du får en tjänst som uppfyller dina krav.