FÖNSTERPUTSNING I SUNDBYBERG

FÖNSTERPUTSNING I SUNDBYBERG

Vi utför fönsterputsning i Sundbyberg, för dig som är privatperson eller företagare. Med hjälp av vår fönsterputsning så ser vi till att glaset blir som nytt, och att till och med dem jobbigaste fläckarna försvinner. Vi är övertygade om att du kommer bli nöjd med det slutgiltiga resultatet. Fönsterputsning kan vara väldigt tufft att ta itu med på egen hand då vi på Ren & Fino anser att det är den typ av städning som tar upp mest tid och även kräver mest ansträngning rent fysiskt. Så ifall du tillåter oss att sköta putsningen så kan du istället fokusera på det ni egentligen vill göra. Vi levererar fönsterputsning på ett professionellt och snabbt sätt, utformat efter era behov och önskemål.

Vi vill att du som kund ska känna dig trygg hos oss, så därför tar vi självfallet fullt ansvar genom hela samarbetet. VI kan även rycka in akut ifall behovet skulle finnas. Saker kan inträffa för att detta skulle vara väsentligt, till exempel ifall du har ett evenemang inplanerat och uppmärksammar lite tätt inpå att fönsterna är smutsiga. Ta då kontakt med oss så gör vi vårt bästa för att hjälpa till så snabbt som möjligt. Vad som helst skulle kunna vara orsaken för att detta skulle vara nödvändigt. Vi är redo för det och har processer på plats för att erbjuda det som krävs och lite till för allt från ett fåtal fönster i mindre bostäder till större byggnader.

Kontakt

Begär offert

För offertförfrågan, vänligen fyll i formuläret nedan. Vi hör av oss så fort vi kan!
*obligatoriskt

  Vi levererar den bästa fönsterputsningen i Sundbyberg

  Det är väldigt viktigt för oss att våra kunder upplever att dem kan överlåta uppgiften till oss och att arbetet blir fullbordad som överenskommet. Som vårt motto innebär så är vår service vår största prioritering, givetvis i städningen i sig men också all form av kringliggande bemötande. Vi är trygga med att säga att ifall vi får ditt förtroende så kommer du få en städpartner för livet.. Tillsammans med vår mångåriga erfarenhet och strävan att alltid bli bättre än tidigare så använder vi oss av branschens bästa tekniker som gör att vi kan erbjuda en noggrann och effektiv putsning.

  Ren & Fino har över 20 års erfarenhet av fönsterputsning

  Väljer du att ge oss detta åtagande så kan du känna dig säker med att jobbet görs på rätt sätt. Vi erbjuder även flera olika städtjänster till både företag och privatpersoner runt omkring stor Stockholm. Vi har över 20 års erfarenhet av fönsterputsning och utför våra åtagande med precision, så att du blir nöjd med det slutgiltiga resultat. Rätt redskap och förberedelser är ett måste för att utföra fönsterputsning på ett bra sätt. Därför utbildar vi all vår personal för att så effektivt som möjligt ta hand om städningen samt att bemöta våra kunder.

  Vi är även stolta att meddela att vi endast använder miljövänliga produkter som Europablomman, Bra Miljöval och Svanen.

  Tillsammans med vår kvalitetsgaranti och 20 års av erfarenhet kan du känna dig helt trygg med att du får en tjänst som uppfyller dina krav.