FÖNSTERPUTSNING I SOLNA

Vi erbjuder dig som är privatperson eller företagare fönsterputsning i Solna. Med hjälp av vår fönsterputsning så kan vi garantera dig att till och med dem jobbigaste fläckarna försvinner. Vi är stensäkra på att du kommer bli nöjd med det slutgiltiga resultatet. Fönsterputsning kan vara väldigt svårt att ta itu med på egen hand då vi anser att det är den typ av städning som tar upp mest tid och även kräver mest ansträngning rent fysiskt. Så ifall du tillåter oss att sköta det så kan du istället fokusera på det ni egentligen vill göra. Vi utför fönsterputsning på ett professionellt och snabbt sätt, utformat efter era behov och krav.

Vi vill att du som kund ska känna dig säker hos oss, så därför tar vi självfallet fullt ansvar genom hela samarbetet. VI kan även rycka in akut ifall behovet skulle finnas. Saker och ting kan inträffa för att detta skulle vara väsentligt, till exempel ifall du har ett evenemang inplanerat och uppmärksammar lite tätt inpå att fönsterna är smutsiga. Då är det bara för er att ta kontakt med oss så gör vi vårt bästa för att hjälpa till så snabbt som möjligt. Vad som helst skulle kunna vara fallet för att detta skulle vara nödvändigt. Vi är redo för det och har rutiner på plats för att erbjuda det som krävs och lite till för allt från ett fåtal fönster i mindre lägenheter till större föreningar. 

 

Vi levererar den bästa fönsterputsningen i Solna

Det är väldigt viktigt för oss att våra kunder upplever att dem kan överlåta arbetet till oss och att uppgiften blir fullbordad som önskat. Som vårt motto talar om så är vår service vår största prioritering, självklart i städningen i sig men också all form av kringliggande service. Vi är självsäkra när vi säger att ifall vi får ditt förtroende att visa upp oss så kommer du få en städpartner för livet, oavsett vad det är för städning som skulle behövas. Tillsammans med vår mångåriga erfarenhet och strävan att alltid bli bättre så använder vi oss av marknadens bästa tekniker som gör att vi kan erbjuda en noggrann och effektiv grovputsning.


Ren & Fino har över 20 års erfarenhet av fönsterputsning

Ger du oss detta uppdrag så kan du känna dig säker med att jobbet görs på rätt sätt. Vi erbjuder även många olika städtjänster till både företag och privatpersoner runt omkring stor Stockholm. Vi har över 20 års erfarenhet av fönsterputsning och utför våra åtagande med allvar, så att du blir nöjd med det slutgiltiga resultat. Rätt förberedelser och redskap är ett måste för att utföra fönsterputsning på ett bra sätt. Därför utbildar vi alla våra anställda för att så effektivt som möjligt fullborda städningen.

Vi är även stolta att meddela att vi endast använder miljövänliga produkter som Europablomman, Bra Miljöval och Svanen bland annat.  

Tillsammans med vår kvalitetsgaranti och 20 års av erfarenhet kan du känna dig helt trygg med att du får en tjänst som uppfyller dina krav.