FÖNSTERPUTSNING I SOLLENTUNA

Vi på Ren & Fino erbjuder dig som är privatperson eller företagare fönsterputsning i Sollentuna. Ifall du tar hjälp av oss för era fönster så kan vi garantera dig att till och med dem tuffaste fläckarna försvinner. Vi är självsäkra på att du kommer bli nöjd med det slutgiltiga resultatet. Fönsterputsning kan vara väldigt svårt utan professionell hjälp då vi anser att det är den typ av städning som tar upp mest tid och även kräver mest ansträngning rent fysiskt. Så ifall du tillåter oss att sköta det så kan du istället fokusera på det ni egentligen behöver göra. Vi utför fönsterputsning på ett professionellt och snabbt sätt, utformat efter era behov.

Vi vill att du som kund ska känna dig säker hos oss, så därför tar vi givetvis fullt ansvar genom hela samarbetet. Vi utför även vår städning på väldigt kort varsel ifall ni skulle behöva det. Till exempel ifall du har ett evenemang inplanerat och uppmärksammar lite tätt in på att fönsterna är smutsiga så är det bara för er att ta kontakt med oss så gör vi vårt bästa för att hjälpa till så snabbt som möjligt. Vad som helst skulle kunna vara fallet för att detta skulle vara nödvändigt. Vi är redo för det och har rutiner på plats för att erbjuda det som krävs och lite till för allt från ett fåtal fönster i mindre lägenheter till större byggnader. 

 

Vi levererar den bästa fönsterputsningen i Sollentuna

Det är väldigt viktigt för oss att våra kunder upplever att dem kan överlåta arbetet till oss och att uppgiften blir fullbordad som önskat. Som vårt motto talar om så är vår service vår största prioritering, både till själva städningen samt all form av kontakt ni har med oss. Vi är självsäkra när vi säger att ifall vi får ditt förtroende så kommer du få en städpartner för livet, oavsett vad det är för städning som skulle behövas. Med hjälp av vår erfarenhet och strävan att alltid bli bättre så använder vi oss av marknadens bästa tekniker som gör att vi kan erbjuda en effektiv och smidig  grovputsning.


Ren & Fino har över 20 års erfarenhet av fönsterputsning

Noggranna förberedelser och redskap är ett måste för att utföra fönsterputsning på rätt sätt. Därför utbildar vi alla våra anställda för att så effektivt som möjligt sköta uppdraget, från start. Ger du oss detta åtagande så kan du känna dig säker med att jobbet görs på rätt sätt. Vi erbjuder även många olika städtjänster till både företag och privatpersoner runt omkring stor Stockholm. Vi har över 20 års erfarenhet av fönsterputsning och utför våra uppdrag med försiktighet, så att du blir nöjd med det slutgiltiga resultat. 

Som en del av våra miljöprinciper använder vi endast miljövänliga produkter som Europablomman, Bra Miljöval och Svanen bland annat.  

Tillsammans med vår kvalitetsgaranti och 20 års av erfarenhet kan du känna dig helt trygg med att du får ditt en tjänst som uppfyller dina krav.