FÖNSTERPUTSNING I NACKA

FÖNSTERPUTSNING I NACKA

Vi på Ren & Fino hjälper dig som är privatperson eller företagare med fönsterputsning i Nacka. Med vår fönsterputsning så kan vi garantera dig att till och med dem tuffaste fläckarna ryker. Vi är helt övertygade att du kommer bli nöjd med resultatet. Fönsterputsning kan vara väldigt utmaning utan professionell hjälp då det är den typ av städning som tar upp mest tid och kräver mest ansträngning rent fysiskt. Så ifall ni tillåter oss att sköta det så kan du istället fokusera på det ni behöver få gjort egentligen.

Vi vill förmedla en känsla av trygghet till våra kunder, så därför tar vi självklart fullt ansvar genom hela arbetet. Vi erbjuder också vår städning på väldigt kortvarsel ifall det skulle finnas behov för det. Ifall du har en tillställning eller dylikt inplanerat och upptäcker lite sent att fönsterna är smutsiga så är det bara för er att ta kontakt med oss så gör vi vårt bästa för att rycka in så snabbt som möjligt. Vad som helst skulle kunna vara fallet för att detta skulle vara nödvändigt. Vi är fullt medvetna om det och har rutiner på plats för att erbjuda det som krävs och lite till för allt från ett fåtal fönster till större byggnader.

Kontakta oss

Begär offert

För offertförfrågan, vänligen fyll i formuläret nedan. Vi hör av oss så fort vi kan!
*obligatoriskt

  Vi levererar den bästa fönsterputsningen i Nacka

  Det är ytterst viktigt för oss att våra kunder känner att dem kan överlåta arbetet till oss och att uppgiften blir klar punktligt och som överenskommet. Som vårt motto talar om så är vår service vår största prioritering, både till själva städningen samt kringliggande kontakt. Vi kan tryggt deklarera att ifall vi får ditt förtroende så kommer du få en städpartner för livet, oavsett vad det är som behövs städas. Vår erfarenhet gör att vi använder oss av tidsbeprövade tekniker som gör att vi kan leverera en snabb och grundlig grovputsning. Vi utför fönsterstädning på ett professionellt och snabbt sätt, anpassat efter era behov.

  Ren & Fino har över 20 års erfarenhet av fönsterputsning

  Noggranna förberedelser och redskap är ett måste för att utföra fönsterputsning på ett korrekt sätt. Därför utbildar vi all vår personal för att så effektivt som möjligt sköta städningen, från punkt till pricka. Ger du oss detta åtagande så kan du känna dig trygg med att jobbet görs på rätt sätt. Vi kan även erbjuda även många olika städtjänster till både privatpersoner och företag omkring stor Stockholm. Vi har över 20 års erfarenhet av fönsterputsning och utför våra uppdrag med uppriktighet, så att du blir nöjd med det slutgiltiga resultat.

  Som en del av våra miljövillkor använder vi endast miljövänliga produkter som Bra Miljöval, Svanen och Europablomman bland annat.

  En kombination av vår kvalitetsgaranti, 20 års av erfarenhet och professionalism gör att du kan känna dig helt trygg med att du får ditt en tjänst som uppfyller dina krav.