FÖNSTERPUTSNING I LIDINGÖ

Vi på Ren & Fino hjälper dig som är privatperson eller företagare med fönsterputsning i Lidingö. Med vår fönsterputsning så kan vi garantera dig att till och med dem värsta fläckarna försvinner. Vi är helt övertygade att du kommer bli nöjd med resultatet. Fönsterputsning kan vara väldigt svårt utan professionell hjälp då det är den typ av städning som suger upp mest tid och kräver mest ansträngning rent fysiskt. Så ifall du tillåter oss att sköta det så kan du istället fokusera på det ni behöver göra egentligen.

Vi vill att du som kund ska känna dig trygg hos oss, så därför tar vi självklart fullt ansvar genom hela arbetet. Vi erbjuder också vår städning på väldigt kortvarsel ifall det skulle finnas behov för det. Ifall du har en tillställning inplanerat och inser lite sent att fönsterna är smutsiga så är det bara för er att ta kontakt med oss så gör vi vårt bästa för att hjälpa till så snabbt som möjligt. Vad som helst skulle kunna vara fallet för att detta skulle vara nödvändigt. Vi är redo för det och har rutiner på plats för att erbjuda det som krävs och lite till för allt från ett fåtal fönster till större byggnader.

 

Vi levererar den bästa fönsterputsningen i Lidingö

Det är ytterst viktigt för oss att våra kunder känner att dem kan överlåta arbetet till oss och att uppgiften blir klar punktligt och noggrant. Som vårt motto talar om så är vår service vår största prioritering, både till själva städningen samt kringliggande kontakt. Vi kan tryggt deklarera att ifall vi får ditt förtroende så kommer du få en städpartner för livet, oavsett vad det är för städning som krävs. Vår erfarenhet gör att vi använder oss av marknadens bästa tekniker som gör att vi kan leverera en smidig och effektiv grovputsning. Vi utför fönsterstädning på ett professionellt och snabbt sätt, anpassat efter era behov.


Ren & Fino har över 20 års erfarenhet av fönsterputsning

Noggranna förberedelser och redskap är ett måste för att utföra fönsterputsning på rätt sätt. Därför utbildar vi all vår personal för att så effektivt som möjligt sköta uppgiften, från punkt till pricka. Ger du oss detta åtagande så kan du känna dig trygg med att jobbet görs på rätt sätt. Vi kan även erbjuda många olika städtjänster till både privatpersoner och företag omkring stor Stockholm. Vi har över 20 års erfarenhet av fönsterputsning och utför våra uppdrag med finess, så att du blir nöjd med det slutgiltiga resultat.

Som en del av våra miljövillkor använder vi endast miljövänliga produkter som Bra Miljöval, Svanen och Europablomman bland annat.  

Tillsammans med vår kvalitetsgaranti, 20 års av erfarenhet och professionalism kan du känna dig helt trygg med att du får ditt en tjänst som uppfyller dina krav.