FÖNSTERPUTSNING I JAKOBSBERG

Vi på Ren & Fino utför fönsterputsning i Jakobsberg, både för företagare och privatpersoner. Med vår fönsterputsning så kan vi garantera dig att till och med dem värsta fläckarna försvinner. Vi är helt övertygade att du kommer bli nöjd med resultatet.

Vi vill att du ska känna dig trygg som kund hos oss, så därför tar vi givetvis fullt ansvar genom hela arbetet. Vi erbjuder också vår städning akut ifall det skulle vara nödvändigt. Ifall du har en tillställning inplanerat och inser lite sent att fönsterna är smutsiga så är det bara för er att slå en signal till oss så är vi där på stört. Vi är redo på det och har rutiner på plats för att erbjuda det som krävs och lite till för allt från ett fåtal fönster till stora byggnader.

 

Vi levererar den bästa fönsterputsningen i Jakobsberg

Fönsterputsning kan vara väldigt svårt utan professionell hjälp då det är den typ av städning som tar mest tid och kräver mest ansträngning rent fysiskt. Det är ytterst viktigt för oss att våra kunder känner att dem kan överlåta arbetet till oss och att uppgiften blir klar punktligt och noggrant. Som vårt motto talar om så är vår service vår största prioritering, både till själva städningen samt kringliggande ärenden. Vi kan självsäkert säga att ifall vi får ditt förtroende så kommer du få en städpartner för livet, oavsett vad det är för städning som krävs. Vi utför fönsterstädning på ett professionellt och snabbt sätt, anpassat efter era behov. Vår erfarenhet gör att vi använder oss av marknadens bästa tekniker som gör att vi kan leverera en snabb och effektiv putsning.


Ren & Fino har över 20 års erfarenhet av fönsterputsning

Det krävs noggranna förberedelser och redskap för att utföra fönsterputsning på rätt sätt. Därför utbildar vi all vår personal för att så effektivt som möjligt sköta uppgiften, från start till slut. Låter du oss ta hand om fönsterputsningen så kan du känna dig trygg med att jobbet görs på rätt sätt. Vi kan även erbjuda många olika städtjänster till både privatpersoner och företag omkring Stockholmsområdet. Vi har över 20 års erfarenhet av fönsterputsning och utför våra uppdrag med noggrannhet, så att du blir nöjd.

Som en del av våra miljövillkor använder vi endast miljövänliga produkter som Bra Miljöval, Svanen och Europablomman bland annat.  

Tillsammans med vår kvalitetsgaranti, erfarenhet och professionalism kan du känna dig helt trygg med att du får ditt en tjänst som uppfyller dina krav.