FÖNSTERPUTSNING I DANDERYD

Vi på Ren & Fino erbjuder fönsterputsning till ni som är företagare eller privatperson i Danderyd. Med vår fönsterputsning så kan du förvänta dig att till och med dem svåraste fläckarna försvinner. Vi är helt övertygade att du kommer bli nöjd med resultatet.

Vi har också möjlighet att erbjuda våra tjänster på väldigt kort varsel. Ifall du har ett evenemang inplanerat och inser lite sent att fönsterna är smutsiga så är det bara för er att höra av er till oss  Vi är fullständigt redo på det och har rutiner på plats för att erbjuda det som krävs och lite mer för både mindre lokaler och större byggnader. Vi vill även att du ska känna dig trygg som kund hos oss, så därför tar vi givetvis fullt ansvar genom hela arbetet.  

 

Vi levererar den bästa fönsterputsningen i Danderyd

Det är väldigt viktigt för oss att våra kunder känner att dem kan överlåta arbetet till oss och att uppgiften blir klar punktligt och noggrant. Som vårt motto skvallrar om så är våra kunder vår största prioritering. Vi kan självsäkert säga att ifall vi får ditt förtroende så får du en städpartner för livet, vad ni än behöver hjälp med. Fönsterputsning kan vara väldigt svårt utan professionell hjälp då det är bland dem mest tidskrävande och fysiskt utmanande former av städning. Vi har beprövade processer som gör att vi kan leverera en snabb och effektiv grovputsning. Vi utför fönsterstädning på ett professionellt och enkelt sätt, anpassat efter dina behov.


Ren & Fino har över 20 års erfarenhet av fönsterputsning

Det krävs specifika förberedelser och redskap för att utföra fönsterputsning på ett smidigt sätt. Därför utbildar vi all vår personal för att ansvara över städningen från start. Vi erbjuder även flera olika städtjänster till både företag och privatpersoner runt omkring Stockholm. Ifall vi får ditt förtroende att putsa era fönster så kan du känna dig trygg med att jobbet görs på rätt sätt. Vi har mer än 20 års erfarenhet av fönsterputsning och utför våra uppdrag med noggrannhet, så att du blir nöjd med resultatet. 

Självfallet använder vi endast miljövänliga produkter som Bra Miljöval, Svanen och Europablomman bland annat.  

Tillsammans med vår kvalitetsgaranti, erfarenhet och professionalism kan du känna dig helt trygg med att du får ditt livs bästa fönsterputsning.