• Start_3pics_v2.png
  • kontor_960.png

Som Premierhotell ställs det höga krav på oss, inte minst när det gäller städningen, och jag är mycket glad för det fina samarbete vi har med Ren och Fino. Ana Bring med medarbetare levererar hög kvalitet av städtjänsterna, trevligt bemötande gentemot våra gäster och ger oss den flexibilitet som är så viktigt för oss. Jag kan varmt rekommendera Ren och Fino Stockholm. 

Therese Hammar 
Best Western Premier Hotell Kung Carl

 

 

Som homestaging agentur är det viktigt för oss att ha ett städföretag som förutom att städa perfekt också alltid månar om att kunden ska bli nöjd. Genom sin noggrannhet, flexibilitet och inte minst genom sitt trevliga bemötande har vi funnit allt detta hos Ren & Fino och kan därför varmt rekommendera dem!

Anita Martinez Beijer 

Agent Home
www.agenthome.se

 

 

Vi kan varmt rekommendera Ren & Fino´s städtjänster då de med noggrannhet och god service har ansvarat för städningen av våra lokaler sedan starten 2003.

Carita Lesche 
VD, Tel 08-30 65 40, Stockholm Pilates Center
www.pilates-center.se

 

 

Sedan 1997 har Ana Bring, nu med Ren &Fino, skött städningen hos oss på ett mycket föredömligt sätt. Ana är en person som har utfört sina arbetsuppgifter med stor noggrannhet och som vi alltid har haft stort förtroende för. Jag skulle vilja rekommendera Ren & Fino.

Maud Österberg 
Feelgood
www.feelgood.se

 

 

Ana Bring med firman Ren & Fino är lätt att samarbeta med, tar egna initiativ, är lyhörd och frågar ofta om hur det går med städningen. Är på så vis mycket mån om att vi är nöjda med arbetet som utförs.

Tina Ruden 
Fritidsresor
www.tui.se

 

 

Jag vill med stor belåtenhet rekommendera Ren & Fino´s städtjänster med Ana Bring.

Robert Blomster
Fastighetsmäklare, Mäklarhuset i Spånga
www.maklarhuset.se/spanga

 

 

Vi samarbetar med Ren & Fino Stockholm och rekommenderar gärna deras städtjänster.

Hanna Forsenberg
Fastighetsmäklare, Mäklarhuset i Vällingby
www.maklarhuset.se/vallingby

 

 

 

 

Hittar du inte?

Vi är klimatsmarta

Vi är nr.1 på Rejta.se

Vi är nr.1 på Rejtas topplista över ”bästa och flest givna städ omdömen”!
Vårt städkoncept har gett oss många nöjda kunder som också är ”ambassadörer” som rekommenderar våra städtjänster till andra.
På Rejta.se kan ni läsa om kunders omdömen om oss.