• kontor_960.png
  • Start_3pics_v2.png

Välkommen till Ren & Fino Stockholm!

Det glada städföretaget som älskar städning och kontakten med människor! Genom personligt bemötande, noggrannhet och snabb service är vi ett väletablerat städföretag med över 20 års erfarenhet i branschen!

Foto:  

Ren & Fino grundades år 2000 och har sedan dess ändrat namn till Ren & Fino Stockholm AB. Detta har medfört en omorganisation och nytt ledarskap, vilket i sin tur har inneburit en fortsatt expansion i jämn takt fram till dagens verksamhet. Det har hela tiden varit av stor vikt att kunna hantera ökningen av uppdrag och låta kunden komma i första hand. Genom ett stort personligt engagemang i vad vi än åtar oss har vi skapat många goda relationer som har bidragit till både långvariga och lyckosamma samarbeten.

Oavsett om du är privatperson, representant för ett företag eller kommun är vårt mål att alltid ge likvärdig service, inga undantag. Ni föreslår och vi åtgärdar!

Nya tider är i antågande och en nysatsning och ytterligare expansion av vår verksamhet ligger framför oss. Vi sätter upp nya mål och lägger nya grundstenar för att bli ännu bättre i en bransch där en ständig utveckling av utrustning och olika städprodukter sker.

Välkommen till oss!

Hittar du inte?

Vi är klimatsmarta

Våra kunder säger


Som homestaging agentur är det viktigt för oss att ha ett städföretag som förutom att städa perfekt också alltid månar om att kunden ska bli nöjd. Genom sin noggrannhet, flexibilitet och inte minst genom sitt trevliga bemötande har vi funnit allt detta hos Ren & Fino och kan därför varmt rekommendera dem!

Anita Martinez Beijer
Agent Home
Läs mer>>